Twintigers

Dit zijn de jaren waarin jouw huid op haar mooist is; veerkrachtig en elastisch. Ondanks dat dit de tijd is dat je bijna geen rimpels hebt, is dit de periode waarin ouderdomsverschijnselen stilaan de kop opsteken. Heb je je huid tijdens je kinder- en/of pubertijd niet verzorgd? Dan is het enorm belangrijk dat je dat nu doet om er de komende jaren van te profiteren en het resultaat ervan te zien.

In de twintiger jaren is de huid vaak stevig en mooi elastisch. Er zijn heel weinig kraaienpootjes of rimpels waar te nemen. Sommige mensen hebben donkere vlekken op hun huid, de teint is over het algemeen egaal. Vanaf ongeveer de helft van de twintiger jaren ga je de eerste tekenen van huidveroudering zien, afhankelijk van het huidtype. Je gaat dit zien rond je lippen en ogen, met name als je rookt of als je huid vaak te lang is blootgesteld aan de zon.

Van de leeftijd van twintig tot dertig jaar hebben de meeste mensen een relatief mooie huid. Op dat moment denken weinig mensen eraan om de strijd tegen huidveroudering, beschadiging door de zon of huidkanker aan te gaan. In deze periode zijn het de activiteiten in de buitenlucht die hoog op de agenda staan en je je vrij vaak blootstelt aan de zon.

Ook jij kan de zichtbare gevolgen van huidveroudering uitstellen. Dit doe je door huidverzorgende producten met vitamine A en antioxidanten te gebruiken. Hierin kun je het best dagelijks zonbescherming met een breed spectrum aanbrengen, zowel in de zomer als in de winter. Je zou minstens één keer per maand een gezichtsbehandeling moeten laten doen en daarnaast is de verzorging van je ogen en lippen een van je dagelijkse routines.

DE BEHANDELINGEN VOOR TWINTIGERS BIJ BE PURE TILBURG

45 Minuten

Skinpen Microneedling
Man & vrouw
Prijs v.a.:€ 195,00

60 Minuten

Skinpen Microneedling Premium
Man & vrouw
Prijs v.a.:€ 220,00

60 Minuten

Dr. Obagi Zo Skin Health acne & oilcontrol treatment
Man & vrouw
Prijs v.a.:€ 89,95

75 Minuten

Obagi Medical hydrating treatment
Man & vrouw
Prijs v.a.:€ 95,00

30 Minuten

Obagi Acne Peel Treatment
Man & vrouw
Prijs v.a.:€ 119,00

45 Minuten

Obagi Clear Skin Treatment
Man & vrouw
Prijs v.a.:€ 65,00

60 Minuten

Environ Cool peel 60min
Man & vrouw
Prijs v.a.:€ 95,00

60 Minuten

Environ Vital
Man & vrouw
Prijs v.a.:€ 89,00

60 Minuten

Microskinpolish
Man & vrouw
Prijs v.a.:€ 99,00

60 Minuten

Decaar Algenpeeling
Man & vrouw
Prijs v.a.:€ 87,50

30 Minuten

Bindweefselmassage
Man & vrouw
Prijs v.a.:€ 40,00

60 Minuten

Cleansing Treatment
Man & vrouw
Prijs v.a.:€ 70,00

45 Minuten

Short Purity Treatment
Man & vrouw
Prijs v.a.:€ 52,50
whatsappbtn
Morgen Internet - Zorgeloos website