BEHANDELINGEN

KEUZE UIT VERSCHILLENDE BEHANDELINGEN

Bindweefselmassage

Prijs v.a.: € 40,00
Wordt vergoed: Nee
Geschikt voor: Man & vrouw
DUUR BEHANDELING VANAF
30:00 minuten

INTAKE OF AFSPRAAK?

Plan deze direct

Een jong, strak en rimpelvrij gezicht bestaat van binnen uit goed bindweefsel. Hiervoor is wel een zéér hoog gehalte aan elastine en collageen nodig. Het gevolg van een ouder wordende huid is dat het bindweefsel minder elastine en collageen aanmaakt. Een logisch gevolg hiervan is dat de huid slapper wordt en er rimpels ontstaan.

Met onze bindweefselmassage zal het onderhuidse bindweefsel worden geactiveerd. Dit wordt gedaan door in de betreffende huidzone de verklevingen en stress uit te masseren. De bindweefselmassage verbetert de spiereffectiviteit, zorgt voor afvoer van afvalstoffen en de doorbloeding wordt beter. Het belangrijkste is dat massage de cellen vernieuwd, waardoor je een jongere en stevige huid creëert.  

Doordat ook de stofwisseling wordt geactiveerd zorgt de bindweefsel voor een verbetering van de huidconditie. De behandeling kan worden ingezet voor zowel het behandelen van rimpels als littekens. Het is belangrijk dat de onderste en middelste huidlaag goed wordt geactiveerd tijdens de bindweefselmassage. Het gaat erom dat de fibroblasten vervormen, er collageen wordt aangemaakt en huidelasticiteit wordt bevorderd. Daarom gebruiken wij diepe massagetechnieken voor de huid die inwerken op het bindweefsel.

De effecten van bindweefselmassage:
- Verbetering van de huidconditie
- Celdeling bevorderen
- Stimulering van de doorbloeding van de huid
- Stressreductie door opheffen van de onderhuidse verklevingen
- Aanmaken van nieuw collageen
- Verbetering van de opname van werkstoffen

VRAGEN OVER DEZE BEHANDELING?

stel ze eenvoudig hieronder

DE RESULTATEN LIEGEN ER NIET OM

Bekijk hieronder de voor en na resultaten van onze behandelingen.

whatsappbtn
Morgen Internet - Zorgeloos website