PRODUCTEN

BEKIJK ONZE MERKEN

DR. OBAGI ZO SKIN HEALTH

De bekende dermatoloog dr. Zein Obagi uit Beverly Hills is de bedenker en ontwikkelaar van de medische producten van ZO Medical en de cosmetische lijn ZO Skin Health. 
De filosofie van dr. Zein Obagi is uniek. Dermatologen behandelen veelal vanuit een aandoening of probleem in de huid. Dr. Zein Obagi’s standpunt is ‘een gezonde huid voor iedereen’.

De producten worden ingezet voor specifieke aandoeningen zoals onder andere hyperpigmentatie, melasma/zwangerschapsmasker, actinische keratose, acne (-littekens), rosacea en huidveroudering in het algemeen. 

OBAGI MEDICAL

Obagi Medical heeft zeer effectieve en krachtige productlijnen, welke is ontwikkeld om verschillende huidproblemen adequaat aan te pakken. De werkstoffen zijn geformuleerd om diep in de huid te kunnen doordringen en deze van binnenuit weer gezond te maken. Door huidverzorging op een beproefde systematische wijze in te zetten, worden voorspelbare en klinisch bewezen resultaten bereikt.
 
De producten van obagi medical staan bij huidspecialisten wereldwijd bekend vanwege de wetenschappelijk aangetoonde effectiviteit. Door de werking van de huid op cellulair niveau te transformeren en te verbeteren, worden ongeëvenaarde resultaten bereikt. Obagi medical heeft diverse productsystemen ontwikkeld waarmee de meest voorkomende huidproblemen, waaronder de huidveroudering, acne, pigmentatie, effectief en doeltreffend kunnen worden aangepakt.

ENVIRON

Vitamine A is essentieel voor het ontwikkelen en behouden van een gezonde huid. Samen met andere vitamines vormt het dan ook de essentie van Environ.

Onze huid verliest dagelijks vitaminen ten gevolge van externe factoren zoals stress, luchtvervuiling en te intense blootstelling aan UV-stralen. De Environ® filosofie is gebaseerd op het gezond maken en houden van de huid door het chronisch tekort aan vitaminen te corrigeren. Het unieke vitamine A-stappensysteem van Environ laat je huid geleidelijk wennen aan de hoge dosissen vitamine A die nodig zijn om je dagelijkse tekort aan te vullen en je huid te voeden. Zo blijft die gezond, sterk en soepel.

JANE IREDALE

De mooiste make-up is een gezonde huid. 

Make-up is een essentieel onderdeel van een natuurlijk, stralend voorkomen. Daarom zit de essentie van de Jane Iredale producten in de bijzondere samenstelling; zuivere mineralen van de hoogste kwaliteit, die je huid verzorgen en tegelijkertijd de werking van je huidverzorgingsproducten en behandelingen verhogen. Zodat jij blijft stralen. Dag in, dag uit. 

Jane Iredale is de ideale gezonde make-up om je natuurlijke schoonheid tot haar recht te laten komen. De producten zijn makkelijk aan te brengen, met een mooie dekking en een fijne structuur. 

whatsappbtn
Morgen Internet - Zorgeloos website