BEHANDELINGEN

KEUZE UIT VERSCHILLENDE BEHANDELINGEN

Microskinpolish gelaat, hals en decolleté

Prijs v.a.: € 150,00
Wordt vergoed: Ja
Geschikt voor: Man & vrouw
DUUR BEHANDELING VANAF
75:00 minuten

INTAKE OF AFSPRAAK?

Plan deze direct

Microskinpolish
De Medcos® MicroSkinPolish combineert 3 effectieve, veilige en bewezen technieken in één apparaat. Samen vormen ze een complete behandeling voor huidverbetering en/of huidverjonging.

1. Microdermabrasie
De eerste stap ‘opent’ de huid. Via een speciale vacuümtechniek met steriele microkristallen worden laagjes oude en dode huidcellen verwijderd. Deze vorm van dieptereiniging stimuleert de bloedsomloop en de productie van collageen en elastine. De huid wordt met microdermabrasie opgefrist: de structuur wordt verfijnd en nieuwe en jonge cellen worden sneller aangemaakt. Een microdermabrasie behandeling is vrijwel pijnloos. 

2. Low Level Laser Therapie
Low Level Laser Therapie (ook wel Cold Laser genoemd) stimuleert het zelfherstellende vermogen van het lichaam door middel van lokaal toegepast rood licht en infrarode laserstralen. Om de huid te verrijken worden actieve werkstoffen zoals hoogwaardig hyaluronzuur, antioxidanten en essentiële vitaminen aangebracht. Dankzij de combinatie van een krachtige lichtenergie met een speciale massagetechniek kan de huid de actieve werkstoffen optimaal opnemen. Ook worden afvalstoffen beter afgevoerd. De cellen krijgen als het ware een boost om zo weer optimaal te functioneren. De huid voelt stevig aan en verbetert zienderogen.

Wat is hyaluronzuur?
Hyaluronzuur is een bestandsdeel van het bindweefsel. De lichaamseigen stof zorgt ervoor dat de huid goed gehydrateerd en opgevuld is. Wanneer men ouder wordt, neemt de hoeveelheid hyaluronzuur in de huid spijtig genoeg af. Deze wordt minder veerkrachtig en elastisch, waardoor zichtbare veroudering optreedt.

3. Skin Polish (voeden & beschermen)
In de afsluitende fase wordt een voedende en beschermende crème (serum van vitaminen, antioxidanten, tamanu-olie en bescherming tegen de zon) met behulp van een massagestick en een polijststuk over de huid verdeeld. De massage geeft de huid een finishing polish met als eindresultaat een gladde en stralende huid.

VRAGEN OVER DEZE BEHANDELING?

stel ze eenvoudig hieronder

DE RESULTATEN LIEGEN ER NIET OM

Bekijk hieronder de voor en na resultaten van onze behandelingen.

whatsappbtn
Morgen Internet - Zorgeloos website