BEHANDELINGEN

KEUZE UIT VERSCHILLENDE BEHANDELINGEN

MetaTherapy kuur 8 behandelingen gelaat & rimpelbehandeling

Prijs v.a.: € 934,00
Wordt vergoed: Nee
Geschikt voor: Man & vrouw

INTAKE OF AFSPRAAK?

Plan deze direct

Dermatude Meta Therapy is een 100% natuurlijke en tevensveilige behandeling voor huidverjonging en huidverbetering van binnenuit de huid. Schoonheidsbehandelingen met resultaten die vergelijkbaar zijn met die van de plastische chirurgie, echter zonder gebruik van injecties.
Meta Therapy kan het huidverouderingsproces aanzienlijk vertragen. Ook worden tekenen van veroudering zichtbaar verminderd. Meta Therapy stimuleert en activeert het natuurlijke proces van de binnenste lagen van de huid. Waardoor de huid zelf weer collageen en elastine aanmaakt en de doorbloeding verbetert. Bovendien worden tekorten in de huid extern aangevuld met werkzame bestanddelen tijdens de behandeling. Deze werkzame bestanddelen noemen we de zogenaamde subjectables.

Tijdens de Dermatude Meta Therapy behandeling worden er met een speciale module met 18 dunne micronaaldjes onzichtbare microperforaties in de huid gemaakt. De huid ziet deze gaatjes als een beschadiging, waardoor het natuurlijke herstelproces in gang wordt gezet. Uw huid gaat vervolgens collageen en elastine produceren om de microperforaties te herstellen. Eveneens worden er tijdens de Dermatude Meta Therapy actieve werkstoffen in de huid gebracht, daar waar de werkstoffen de meest efficiënte werking hebben. Een dubbele werking in de strijd tegen huidveroudering die niet alleen de gevolgen, maar vooral ook de oorzaak van huidveroudering aanpakt.

Wat is het resultaat van de MetaTherapy behandeling?
Uw huid wordt steviger en krijgt meer elasticiteit. De fijne lijntjes en rimpels zullen zichtbaar vervagen. Tevens worden de poriën fijner en de doorbloeding wordt gestimuleerd.  De algehele conditie van de huid verbetert. Meta Therapy activeert wat uw huid in de loop der jaren heeft verloren. Uiteraard met een frissere en jongere uitstraling als resultaat.

VRAGEN OVER DEZE BEHANDELING?

stel ze eenvoudig hieronder

DE RESULTATEN LIEGEN ER NIET OM

Bekijk hieronder de voor en na resultaten van onze behandelingen.

whatsappbtn
Morgen Internet - Zorgeloos website