BEHANDELINGEN

KEUZE UIT VERSCHILLENDE BEHANDELINGEN

IPL Definitief ontharen

Prijs v.a.: € 15,00
Wordt vergoed: Afhankelijk van de zorgverzekering
Geschikt voor: Man & vrouw
DUUR BEHANDELING VANAF
N.v.t.:00 minuten

INTAKE OF AFSPRAAK?

Plan deze direct

Ongewenst haar op het gezicht, de benen of elders op het lichaam is een vervelend probleem. Hier kunt wellicht onzeker van worden. Oplossingen zoals scheren, epileren, waxen, ontharingcrèmes en plukken met een pincet geven slechts tijdelijk resultaat en kunnen bovendien uiterst pijnlijk zijn. Daarnaast leveren deze methodes vaak irritaties, pukkeltjes en ingegroeide haren op. Dankzij de MedCos® IPL ontharingsmethode behoren deze problemen voorgoed tot het verleden.

Hoe werkt definitief ontharen met IPL?
Met IPL wordt via licht warmte opgewekt in de haarzakjes en de haarstamcellen. De melanine (het pigment) in de haar geleidt het licht naar de haarwortel. Door de warmte worden de haarzakjes en haarstamcellen vernietigd, waarna ze nooit meer een haartje kunnen produceren. Echter kunnen alleen haarwortels met voldoende pigment worden vernietigd. Ontharing met IPL levert daarom het beste resultaat op wanneer u donkere haren op een lichte huid heeft.

Hoeveel IPL behandelingen zijn er nodig?
De haargroeifase van het haar duurt ongeveer 6 weken en wordt gevolgd door de overgangsfase, de zogenoemde ‘rustfase’. Vervolgens begint er weer een nieuwe haargroeicyclus. IPL kan alleen de haren in de groeifase definitief vernietigen. Hierdoor zijn er meerdere lichttherapiebehandelingen nodig voor een definitieve haarverwijdering. Om een haarreductie van 80 tot 90% te realiseren zijn er gemiddeld genomen 8 behandelingen nodig, met telkens een onderbreking van ongeveer 6 tot 12 weken. Om het optimale resultaat van de kuur te behouden adviseren wij om jaarlijks 1 of 2 onderhoudsbehandelingen te ondergaan.

 

VRAGEN OVER DEZE BEHANDELING?

stel ze eenvoudig hieronder

DE RESULTATEN LIEGEN ER NIET OM

Bekijk hieronder de voor en na resultaten van onze behandelingen.

whatsappbtn
Morgen Internet - Zorgeloos website