BEHANDELINGEN

KEUZE UIT VERSCHILLENDE BEHANDELINGEN

Environ Cool peel 90min

Prijs v.a.: € 120,00
Wordt vergoed: Ja
Geschikt voor: Man & vrouw
DUUR BEHANDELING VANAF
90:00 minuten

INTAKE OF AFSPRAAK?

Plan deze direct

LACM cool peel system
Door een lage concentratie lactaatzuur te gebruiken wordt een ph-verlaging van de huid gerealiseerd waarmee groeifactoren aan de huid worden vrijgegeven en gestimuleerd. Dode huidcellen worden verwijderd, bacteriën vernietigd en de huid wordt beter gehydrateerd. De LACM Cool Peel is perfect voor de vermindering van een dikke en ruwe huid met open poriën, fijne lijntjes en rimpels of een probleemhuid zoals bij rosacea en acné. Met deze peeling wordt de opname van vitamines aanzienlijk verhoogd. De huidstructuur wordt gladder en oneffenheden vervagen. Ook wordt de huid zuiverder. De sterkte van de peeling wordt aangepast aan jouw huidconditie. Het doel is om de huid gezonder te maken op een zachte maar effectieve manier zonder langdurig herstel en met weinig ongemak. Om een optimaal resultaat te boeken is het mogelijk om tijdens de kuur de intensiteit te verhogen.

Indicaties:
- Grove poriën
- Dikke en ruwe huid
- Acne
- Rosacea
- Fijne lijntjes en rimpelsTCA peeling anti-aging
De TCA peeling van Environ bestaat uit 2,5% trichloorazijnzuur en heeft als doel om de verouderde, zonbeschadigde huid aan te pakken en te verbeteren. De intensiteit kan worden opgebouwd door meerdere lagen van de peeling aan te brengen. De Environ peelings bevatten een veilige concentratie, waardoor zowel de roodheid als de vervelling van korte duur is. Een goede bescherming tegen UV-licht is na de behandeling erg belangrijk.
Wij adviseren na elke peeling welke producten thuis aanvullend gebruikt kunnen worden om de huid te beschermen en het resultaat van de behandeling te verlengen.

Indicaties:
- Rimpels
- Een grove huidstructuur
- Een zonbeschadigde huid
- Fijne lijntjes

VRAGEN OVER DEZE BEHANDELING?

stel ze eenvoudig hieronder

DE RESULTATEN LIEGEN ER NIET OM

Bekijk hieronder de voor en na resultaten van onze behandelingen.

whatsappbtn
Morgen Internet - Zorgeloos website