BEHANDELINGEN

KEUZE UIT VERSCHILLENDE BEHANDELINGEN

Skintech Easy TCA Peel kuur 4 behandelingen

Prijs v.a.: € 780,00
Wordt vergoed: Ja
Geschikt voor: Man & vrouw
DUUR BEHANDELING VANAF
120:00 minuten

INTAKE OF AFSPRAAK?

Plan deze direct

Peelings hebben, afhankelijk van het type en de bereikte huidlaag, huidverjongende eigenschappen. Huidveroudering begint met een tragere deling van de cellen, waarbij op termijn de levende lagen steeds inactiever worden en de dode huidcellen steeds meer aan het oppervlak blijven kleven. Het gevolg is dan ook dat de collageen- en elastine productie afneemt en de 'afdruk' van de rimpel in de dode lagen steeds meer toeneemt. Door de juiste peeling kan dit proces worden omgekeerd en de gehele huidstructuur worden verbeterd.

Wat is Easy TCA®?
De Easy TCA®(trichloorazijnzuur)  is een medium peeling die zichtbare huidverbetering geeft. Deze zogenaamde “combinatiepeeling” wordt met een speciale ‘basesolution’ bereid (met onder andere vitaminen en antioxidanten) waardoor het langzaam en gecontroleerd door de huid dringt. Hierna ontstaat een ontstekingsproces waardoor de bovenlaag wordt afgestoten.
Een peeling stimuleert cel vernieuwing en verwijdert dode huidcellen. De huid wordt hierdoor egaler, pigmentvlekken verminderen, poriën worden minder zichtbaar en de huid zal zich vernieuwen en verjongen. 

De effecten van de EASY TCA zijn:
• Frissere en jongere uitstraling van de huid
• Verbetering van de conditie van de huid
• Verbetering huidstructuur, verfijnen van de poriën
• Verminderen van fijne lijntjes en rimpels
• Verminderen van pigmentvlekken

Behandelplan op maat
U bespreekt uw doelstelling met uw behandelaar waarna er een persoonlijk behandelplan voor u wordt opgesteld. Dit bestaat doorgaans uit een aantal peelingsessies met een interval van één of twee weken en het gebruik van specifieke SkinTech® behandelcrèmes en een gezichtsreiniger.

Vermijd 4 tot 6 weken voor en na de behandeling blootstelling aan felle zon. 
De eerste dagen na de behandeling is de huid over het algemeen rood en mogelijk iets gezwollen. Vanaf dag 3 treedt forse schilfering op. Gemiddeld duurt dit 4 dagen en is dus de gehele huid na (in totaal) 7 dagen vernieuwd. Voor en na de TCA behandelingen worden er alleen producten gebruikt die bij de TCA peeling horen. 

VRAGEN OVER DEZE BEHANDELING?

stel ze eenvoudig hieronder

DE RESULTATEN LIEGEN ER NIET OM

Bekijk hieronder de voor en na resultaten van onze behandelingen.