BEHANDELINGEN

KEUZE UIT VERSCHILLENDE BEHANDELINGEN

Cosmetisch arts Elle Vissers

Wordt vergoed: Nee
Geschikt voor: Man & vrouw
DUUR BEHANDELING VANAF
N.v.t.:00 minuten

INTAKE OF AFSPRAAK?

Plan deze direct

Cosmetisch arts Elle Vissers
Inmiddels is het alweer 8 jaar geleden dat ik mijn studie geneeskunde aan de universiteit van Maastricht heb afgerond. Na enkele jaren als arts te hebben gewerkt bij de disciplines (plastische) chirurgie en spoedeisende hulp geneeskunde, heb ik me gespecialiseerd in het plaatsen van injectables en medisch-cosmetische huidverbetering.

Mijn keuze voor dit vak komt voort uit mijn wens om mensen op een mooie manier ouder te laten worden met een stralende huid en een frisse uitstraling. Naast behandelingen met injectables, is een goed verzorging van de huid essentieel om dit te bereiken. Vandaar dat ik samenwerk met diverse schoonheidsspecialistes.

Binnen het cosmetische aspect van mijn vak, verlies ik het eigen karakter van een gezicht nooit uit het oog. Ik streef dan ook naar een natuurlijke en frisse uitstraling waarbij uw eigen unieke schoonheid benadrukt wordt. Via verschillende internationale congressen en cursussen blijf ik steeds op de hoogte van alle nieuwste ontwikkelingen op het gebied van cosmetische geneeskunde en voeding. Bij Be Pure geven wij echter wel de voorkeur aan kwaliteit en veiligheid in plaats van mee te gaan met alle nieuwste trends in ons vakgebied!

Ik ben op onderstaande data bij Be Pure aanwezig:

2021
Vrijdag 16 april van 13.30 tot 17.30 uur
Vrijdag 28 mei van 13.30 tot 17.30 uur
Vrijdag 9 juli van 13.30 tot 17.30 uur
Vrijdag 10 september van 13.30 tot 17.30 uur
Vrijdag 22 oktober van 13.30 tot 17.30 uur
Vrijdag 3 december van 13.30 tot 17.30 uur

VRAGEN OVER DEZE BEHANDELING?

stel ze eenvoudig hieronder

DE RESULTATEN LIEGEN ER NIET OM

Bekijk hieronder de voor en na resultaten van onze behandelingen.

whatsappbtn
Morgen Internet - Zorgeloos website