BEHANDELINGEN

KEUZE UIT VERSCHILLENDE BEHANDELINGEN

Environ

Wordt vergoed: Ja
Geschikt voor: Man & vrouw
DUUR BEHANDELING VANAF
60:00 minuten

INTAKE OF AFSPRAAK?

Plan deze direct

Vitamine A is essentieel voor het ontwikkelen en behouden van een gezonde huid. Samen met andere vitamines vormt het dan ook de essentie van Environ.

Onze huid verliest dagelijks vitaminen ten gevolge van externe factoren zoals stress, luchtvervuiling en te intense blootstelling aan UV-stralen. De Environ® filosofie is gebaseerd op het gezond maken en houden van de huid door het chronisch tekort aan vitaminen te corrigeren. Het unieke vitamine A-stappensysteem van Environ laat je huid geleidelijk wennen aan de hoge dosissen vitamine A die nodig zijn om je dagelijkse tekort aan te vullen en je huid te voeden. Zo blijft die gezond, sterk en soepel.

De man achter het merk
Dr. Des Fernandes behoort tot de top 5 van de beste plastisch chirurgen ter wereld en was in de jaren ‘80 een pionier in het gebruik van vitamine A in voldoende hoge concentraties om de kwaliteit van de huid zichtbaar te verbeteren. Hiermee plaatste hij Environ aan de top van de huidverzorging! Hij raakte erg geïnteresseerd in de huid én de fysiologie van huidkanker na het overlijden van twee jonge patiënten door melanoom. Door heel wat onderzoeken ontdekte hij dat vitamine A belangrijk was in het behoud van een mooie, gezonde huid en was hij vastberaden om hier een gamma van huidverzorgingsproducten voor te ontwikkelen; Environ.

VRAGEN OVER DEZE BEHANDELING?

stel ze eenvoudig hieronder

DE RESULTATEN LIEGEN ER NIET OM

Bekijk hieronder de voor en na resultaten van onze behandelingen.