BEHANDELINGEN

KEUZE UIT VERSCHILLENDE BEHANDELINGEN

Dr.Obagi stimulator peel

Prijs v.a.: € 125,00
Wordt vergoed: Ja
Geschikt voor: Man & vrouw
DUUR BEHANDELING VANAF
60:00 minuten

INTAKE OF AFSPRAAK?

Plan deze direct

De bekende dermatoloog Dr. Zein Obagi uit Beverly Hills is de bedenker en ontwikkelaar van de medische producten van ZO Medical en de cosmetische lijn ZO Skin Health.
De filosofie van Dr. Zein Obagi is uniek. Dermatologen behandelen veelal vanuit een aandoening of probleem in de huid. Dr. Zein Obagi’s standpunt is ‘een gezonde huid voor iedereen’.

De producten worden ingezet voor specifieke aandoeningen zoals onder andere hyperpigmentatie, melasma/zwangerschapsmasker, actinische keratose, acne (-littekens), rosacea en huidveroudering in het algemeen.

Werking van Dr. Zein Obagi
Anders dan traditionele anti-aging huidverzorgingsproducten werkt ZO Skin Health op cellulair niveau om de huid te verzorgen, te herstellen en te onderhouden. Het ‘ZO Program’ helpt om optimale huidgezondheid te creëren door meerdere ‘lagen’ retinol, anti-oxidanten, peptiden en vitamines aan te brengen, om zo het herstel van de huid te versnellen en de huid te verbeteren. Dr. Obagi raadt een 5-stappen programma aan (Reinigen, Activeren, Stimuleren, Kalmeren + Voeden, Beschermen), waarin producten worden gebruikt die echt uniek zijn.

Resultaat van Dr. Zein Obagi
Op korte en lange termijn zullen zichtbare verbeteringen te zien zijn in rimpels en lijntjes, donkere (ouderdoms-) vlekken, huidtoon, structuur, stevigheid en elasticiteit. Door goed en langdurig gebruik van het ZO Skin Health Program wordt huidveroudering verder tegengegaan met een jonger uitziende huid als resultaat.

Be Pure werkt samen met cosmetisch arts Elle Vissers. Hierdoor kunnen wij over beide productlijnen (ZO Medical en de cosmetische lijn ZO Skin Health) beschikken.

VRAGEN OVER DEZE BEHANDELING?

stel ze eenvoudig hieronder

DE RESULTATEN LIEGEN ER NIET OM

Bekijk hieronder de voor en na resultaten van onze behandelingen.