ACTIES

BLIJF OP DE HOOGTE VAN AL ONZE ACTIES

Zomeraanbieding: Lashlift incl. verven wimpers nu voor €45,-

Met deze revolutionaire behandeling is het mogelijk om volle, gelifte wimpers te creëren die wekenlang mooi blijven. Het is een geweldig alternatief als je geen extensions wilt of kunt dragen. Het Elleebana Lash Lift systeem is geschikt voor korte, lange of steile wimpers en zelfs voor "overkrulde" wimpers. Wil jij ook mooie gekrulde wimpers voor je vakantie? Maak dan snel een afspraak! Deze actie geldt alleen in de maand juni, nu voor slechts €45,- i.p.v. €55,-.

SAY HELLO tegen strakke benen, billen en buik;

Maak jouw lichaam SUMMER PROOF met onze bindweefselmassage!

Cellulite is een zeer vervelende aandoening waar maar liefst 80% van de vrouwen mee te maken krijgt. Bindweefselmassage kan een groot verschil maken in het verminderen van cellulite.

Soms is gezonde voeding, genoeg water drinken en regelmatige beweging niet genoeg. Vroeg of laat komt er een moment dat de huid en het bindweefsel extra aandacht en ondersteuning nodig hebben.

Bindweefselmassage op het lichaam werkt in diepere lagen om de onderhuidse verkleving aan te pakken. Door de verschillende stevige massage technieken krijgt de huid een betere doorbloeding en dit stimuleert om de voedingsstoffen beter op te nemen en de afvalstoffen los te maken. Door onze bindweefselmassage toe te passen verstevigt de huid enorm.

Resultaat bij bindweefselmassage van het lichaam:
- Aanpak van onderhuidse verkleving
- Huid van de benen wordt strakker
- Vermindering Cellulitis
- Sneller afvallen
- Verbetering van de huidconditie
- Minder last van vermoeide benen

Prijs behandeling los: € 45

Kuur van 10 behandelingen: € 350.